Visszaküldés és csere


Ha bármilyen okból nincs megelégedve a megrendelt termékkel, jogában áll visszaküldeni a megvásárolt terméket a kézbesítéstől számított huszon­egy (21) napon belül. Ha a terméket ezen időtartamon belül visszaküldi, kicseréljük, vagy visszatérítjük a vételárat az eredeti fizetési módnak megfelelően. A visszatérítést a StyleHub Ecommerce Kft. teljesíti.Kivételt képeznek a méretre készült termékek és a következő kollekcióra leadott előrendelések. Ezekre nem fogadunk el visszaküldési, csere- és visszatérítési igényt.

Ha vissza szeretné küldeni a terméket, a következő lépéseket kövesse:


1.) Igényeljen Visszaküldési Számot (RGA)


Kattintson az alábbi gombra a visszaküldési folyamat elindításához, melyben igényelheti a termék kicserélését, vagy a vételár visszatérítését. A folyamat során jelölje meg a termékeket, amelyeket vissza szeretne küldeni. Ha cserélni szeretne, ezt is jelölje, és adja meg a kívánt csereterméket. Cseretermékként csak azonos típusú termék eltérő szín- vagy méretváltozata jelölhető meg.

A folyamat végén automatikusan megkapja a 2. lépéshez szükséges Visszaküldési Számot (RGA-t).

Visszaküldési folyamat megkezdése


2.) Készítse elő a csomagját


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszaküldendő termékeknek meg kell felelniük a következő feltételeknek:
 1. a termékeket nem használták, nem viselték, nem mosták, nem alakították át és nem károsították;
 2. a termékcímkét nem távolították el;
 3. a termékeket teljes egészében és használatlanul, eredeti csomagolásukban (ha teljes összeállítást küld vissza, akkor annak minden elemét mellékelve) kell visszaküldeni;
 4. a visszaküldendő termékeket a kézbesítéstől számított 21 napon belül vissza kell küldeni a(z) LOZAR számára.
 5. használja az eredeti csomagolóanyagokat, hogy a visszaküldött termékek biztosan jó állapotban érkezzenek meg
 6. távolítson el minden korábbi csomagcímkét a doboz külsejéről (régi címeket, fuvarlevelet)
 7. zárja le és gondosan ragassza le a dobozt, hogy ne nyílhasson ki szállítás közben
 8. kérjük, a Visszaküldési Számot (RGA) tisztán olvashatóan tüntesse fel a doboz külső felületén. Ennek segítségével tudjuk beazonosítani a visszaérkezett csomagot. Kérjük, ne írjon vagy ragasszon semmit közvetlenül a termék eredeti kereskedelmi csomagolására (például cipősdobozra), tegye bele egy másik dobozba, vagy csomagolja be úgy, ahogy eredetileg kézbesítették, és a számot a külső csomagolásra írja rá. Az RGA szám nem megfelelő feltüntetése esetén előfordulhat, hogy kérését nem, vagy csak késve tudjuk teljesíteni.


3.) Küldje vissza a csomagját a következő címre

StyleHub Ecommerce Kft. / Lozar,
Hivatkozás: - írja ide Visszaküldési Számát (RGA) -
keszeg 10
2090, Remeteszőlős
Magyarország


A termék visszaküldése az vásárló felelősségére és költségére történik. Olyan szállítási szolgáltatót válasszon, amely biztosítja a küldeményt lopás vagy elvesztés esetére. Győződjön meg róla, hogy küldeményét ellátják olyan egyedi azonosítóval, amellyel feladás után a csomag útja követhető.


4.) A visszaküldés megerősítése


Ha a fenti követelmények mindegyikének megfelel, LOZAR a visszaküldött terméket kicseréli vagy visszatéríti annak vételárát a visszaküldési eljárásunk által meghatározott módon és időn belül.

A cseretermék kézbesítési ideje függ attól, hogy hová kell kézbesíteni.

Értesítést kap arról, ha a visszaküldött termék nem elfogadható. Ebben az esetben három (3) napon belül visszaküldjük a terméket, abban az állapotban, ahogy címünkre megérkezett. Ha Ön nem tart igényt a termékre a(z) LOZAR címére történő visszaküldéskori állapotában, Eladó jogosult megtartani a terméket és a megkapott vételárat is.
Felhívjuk a figyelmét arra, hogy az vásárolt termékek szállításakor fizetett vámokat, adókat és díjakat nem áll módunkban visszatéríteni.


5.) Visszatérítés


A visszatérítési folyamat azután kezdődik el, miután ellenőriztük, hogy a vásárló visszaküldési kérelme összhangban áll a Visszaküldési szabályzattal. Ha a visszaküldés minden követelménynek megfelel, egy e-mailt kap a visszaküldött termékek elfogadásáról. Bármilyen fizetési módot is használt (hitel- vagy betéti kártya, PayPal) a visszautalási folyamat 7 napon belül megkezdődik, attól az időponttól kezdve, hogy Ön közölte a(z) LOZAR ügyfélszolgálatával, hogy vissza szeretné küldeni a terméket, és miután ellenőriztük, hogy a visszaküldés a fenti feltételeknek megfelelően történt.
Visszatérítés módja:
 • PayPal, ha az eredeti fizetés PayPal-en keresztül történt
 • Hitelkártyára történő visszafizetés, ha az eredeti fizetés hitelkártyával történt
 • Banki átutalás, ha az eredeti fizetés utánvéttel történt. Ebben az esetben kérjük, adja meg bankszámlaadatait is, hogy elektronikus utalás útján küldhessük vissza az összeget
A visszatérítés időtartama függ az alkalmazott fizetési módtól. A visszatérítési idő függ az e-pénztárca vagy bankkártya társaság szabályzatától. Ajándék esetén a vásárlásért fizetett összeget annak az egyénnek térítjük vissza, aki a fizetést teljesítette.